dinsdag 9 september 2014

Het was even stil...

De titel zegt het al. Het was even stil op mijn blog. Uiteraard vanwege de vakantie en sindsdien ben ik eigenlijk met 101 zaken bezig dat het bloggen er bij in schiet. Idee├źn genoeg hoor, daar ligt het niet aan.

Ik ben echter druk bezig geweest met het maken van mijn persoonlijke website. Een CV/Portfolio website. En omdat ik nu 'in between jobs' ben, is het hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. En daar kan ik alle hulp bij gebruiken. Ik ben op zoek naar een baan als Communicatieadviseur/Content Manager (liefst in de regio Enschede en omgeving).
Ik wil graag weer snel aan het werk! Kan jij mij daarbij helpen? Mijn CV/Portfolio is online te vinden op:

http://www.vonrotz.nl/

Vandaar dat het bloggen de laatste tijd er niet van kwam. Druk op zoek naar een baan. Maar nu de site klaar is, heb ik gelukkig weer tijd om te gaan bloggen. Dus vanaf vandaag weer regelmatig een blog. Over moodboards, verkoopstyling, evenementen etc. Er staan al een aantal evenementn in de agenda. Een daarvan is de Hema blog academy die ik morgen ga bezoeken. Samen met een heleboel bloggers ben ik geselecteeerd om deel te nemen aan de Hema Blog Academy. Over het hoe, wat, waarom, dat komt natuurlijk later! Ik heb er nu al zin in om naartoe te gaan. Dus wordt vervolgd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten