dinsdag 28 januari 2014

Een defintieve start om te beginnen!

Soms moet je gebruik maken van veranderingen. Soms komen je verwachtingen niet helemaal uit en moet je je roer omgooien. Ik sta voor zo'n omkeer. Na een heerlijk weekend weg naar het IFFR (International Film Festival Rotterdam) heb ik weer nieuwe energie en idee├źn opgedaan. Een daarvan is eigenlijk meer een besluit.

Bloggen.

Ik had al een paar een keer een blog geschreven, maar ik heb me nu voorgenomen om het op een regelmatige basis te doen. Waarover? Interieur, styling, moodboards, evenementen en eigenlijk over alles wat ik bijzonder vind of wat me bezig houdt. Dat is nog breed, maar gaandeweg vind ik vast mijn eigen stijl.

Maar na een besluit moet een vervolg komen. Ik heb me daarom opgegeven voor een Masterclass voor Meet the Bloggers. Ik had er al aantal malen over gelezen, door collega-stylisten blogs en uiteraard op Twitter. Dus ik heb me nu net ingeschreven voor de masterclass Video & Personal Branding. Spannend, ik ben nog immers een rookie. Maar ik heb er nu al helemaal zin in. Dus hou mijn blog in de gaten! Uiterdaard komt er een verslag :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten