ddw klokgebouw

Dutch Design Week 2013

Posted on 21 oktober 2013 · Posted in Geen categorie
Afgelopen weekend ben ik, samen met mijn gezin dit keer, naar het Dutch Design Week in Eindhoven geweest. Elk jaar gaan we er een weekend heen, bijvoorkeur tijdens het openings weekend. Dit jaar hadden we geen oppas en hebben we onze jongens van 3 en 5 meegenomen. Ze vonden het geweldig dat ze in een hotel zouden gaan overnachten.
Al vroeg waren we op pad. De fietsen achterop. Het vervoer tijdens de DDW is altijd erg goed geregeld. Er rijden volop Mini’s waar je kostenloos gebruik van kunt maken. Ook kan je op diverse punten fietsen huren. Omdat we de kinderen mee hadden, hebben we onze eigen fietsen meegenomen, praktisch vanwege de kinderzitjes.

De start van het weekend was in het Klokgebouw.
ddw klokgebouw

We hebben prachtige ontwerpen gezien, mooi gepresenteerd en uitgelegd. Dat vind ik het allerleukste aan de DDW. Je kan met de makers/ontwerpers praten! Het is zo leuk om meer achtergrond informatie te verkrijgen over hun ontwerpen.

De kinderen hebben zich ook niet verveeld. Dol was de jongste op het hobbelpaard. Deze wilde hij wel kopen van zijn zakgeld en dacht dat hij deze daadwerkeijk gelijk mee kon nemen:-)

hobbelpaard ddw reuze laars ddwschommel ddw

Omdat we op de fiets waren, hebben we heel veel locaties bezocht. Uiteraard zijn het er zoveel, dat het in 2 dagen niet te doen is, maar we zijn wel een eind gekomen! De DDW is er nog de hele week en aankomend weekend. Een aanrader, ook met kinderen:-)