zondag 23 februari 2014

Show Up - Hammam 34

Mijn laatste blog over Show Up gaat over een nieuw merk: Hammam 34. Ik had verwacht dat Show Up meer nieuwe merken en producten zou laten zien; dat viel mij enigzins tegen. Echter, Hamman maakte dat helemaal goed! Hammam 34 is in oktober van 2012 gestart door Burcu Yurtoglu en Semra Celebi. Hun eerste presentatie was hier op ShoW Up, met bijzonder mooie producten: Hammam towels.

Hammam 34 Collection
De stand was met zorg ingericht en de producten zagen er prachtig uit. Van de flyers tot de verpakkingen was alles stijlvol ontworpen. De Hammam towels zijn met de hand geweven in Turkije door 2 families. Alle towels zijn uniek en ze zijn van 100% katoen gemaakt. Het is puur vakmanschap met prachtige ontwerpen.

Wat me ook opviel is dat ze het gelijk goed voor elkaar hadden. Prachtige styling van de stand, maar ook de flyers en kaartjes waren mooi gestyled met prachtige quotes als:"Let's feel at home when we travel and be explorers when we're home."

Stand Show Up Hammam 34
Burcu en Sembra van Hammam 34

Bekijk hun gehele collectie op hammam34.com en bekijk de shop. Een collectie towels die ook nog eens prachtige namen hebben gekregen waaronder 'Shaken not Stirred' (mijn favoriet) en 'Bitchy Beach Club'. Ik kan wel genoeg redenen bedenken om er een aan te schaffen ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Populaire berichten